Robby Valentine is terug

Robby Valentine is terug

De Nederlander Robby Valentine is terug met een zoveelste album. Na verschillende Queen-tributes is deze plaat opnieuw helemaal Robby. Hij kreeg de titel Bizarro World mee en is hier te bewonderen.

rrrrrrrrr

Links:

Robby Valentine is terug

Robby Valentine is terug

Robby Valentine is terug. De muzikale kunstenaar laat na jaren van relatieve stilte terug iets van zich horen in het Europese continent.

Omringd door topmuzikanten als gitarist Cyril Whistler, bassiste Liselotte Hegt (Dial, Ayreon), drummer André Borgman (Rebelstar, ex-After Forever) en toetsenist/achtergrondzanger Johan “Jay-Jay” Willems, heeft de band inmiddels een aantal succesvolle optredens achter de rug en is het tijd voor de volgende stap, een nieuwe cd dus.

Robby

Omdat de laatste 5 cd’ van Valentine
alleen in Japan te verkrijgen zijn heeft hij besloten om op 21 mei een dubbel-cd uit te brengen getiteld Androgenius, een soort “best of”, onderverdeeld in 2 delen. Op cd 1 (Future) de nieuwe koers van de “heavy” Valentine, op cd 2 (Past) een selectie van favoriete Valentine-songs van de Japanjaren plus nieuw opgenomen versies van klassiekers van de eerste 2 albums, waaronder de hit Over And Over Again. Daarbij ook nog eens bonustracks in de vorm van S.O.S. (gezongen door bassiste Liselotte Hegt) en de piano-ballad I Can’t Get Over You.
Het geheel wordt verpakt in een luxe digipak, inclusief een 32 pagina’s tellend boekje.

De cd zal wel alleen via de website van de muzikant en
verkrijgbaar en bij live optredens.
Een speciale semi-akoestische versie van het nummer Save Myself
(met gastvocalen van ex-Idol Marlies Schuitemaker),
waarvoor de band ook een videoclip heeft opgenomen,
is vanaf 21 maart beschikbaar als gratis download, eveneens op de officiële site.
Mensen die de cd vóór de officiële release datum bestellen (en betalen) weten zich behalve van een gesigneerd exemplaar van de in een luxe digipak verpakte dubbel-cd ook verzekerd van een gratis plekje op de gastenlijst voor het speciale première feestje dat op Hemelvaartsdag (21 mei) zal plaatsvinden in “De Boerderij” te Zoetermeer.

Links: