Zwaremetalen presents: Bolthorn

Zwaremetalen presents: Bolthorn

Na The Embodiment is het de beurt aan Bolthorn om voor Zwaremetalen 3 optredens te spelen. De uit Arnhem afkomstige band maakt death/black metal met viking invloeden, aan originaliteit is bij de band in ieder geval geen gebrek. Ze zijn zeker de moeite waard!
Luister maar naar hun nummer; A Forgotten Chronicle

Bolthorn website

24 februari – De Hut Leiden

23:00-23:45 Bolthorn
22:00-22:45 The Bubonic Plague

The Bubonic Plague is een band die Zweedse death metal maakt. Ze komen uit Katwijk en hebben vorig jaar al een paar keer in Leiden gespeeld en dat is zo goed bevallen dat we ze maar nog een keer gevraagd hebben. Zorg dus dat je dit niet mist!
Website The Bubonic Plague

25 februari – Little Devil Tilburg
23:15-24:00 Bolthorn
22:20-23:00 Desensitised
21:20-22:00 Imbolc

Desensitised is een Death/grind band uit de provincie Limburg. Ze hebben al heel wat optredens achter de rug maar ze speelden gek genoeg nog nooit in de Little Devil. Daar komt nu verandering in!
Website: Desensitised

Imbolc komt uit de regio Utrecht. De band is al een paar jaar bezig maar het gaat ze nu pas echt voor de wind. In plaats van het zoveelste dertien in een dozijn bandje te zijn heeft de band gekozen voor een orgineel geluid. En dat is te horen aan de mix van death/black die de band zal spelen.

Imbolc website

4 maart – Willemeen, Arnhem
23:00-23:45 Bolthorn
22:00-22:40 Septuagint

Deze band verdient de award voor meest onleesbare bandnaam. Sinds 2003 treed deze band kris kras door het hele land op, en nu ook in Arnhem. De band speelt traditionele jaren 80 heavy/thrash metal. Reden genoeg om een kijkje te nemen dus!

Septuagint website