Collapse 7 nieuws [update]

Collapse 7 nieuws

‘Apocalytic deathmetal’-band Collapse 7 uit Oostenrijk met leden van Pungent Stench en Hollenthon bracht in 2004 het succesvolle album In Deep Silence uit. De band staat te trappelen om een nieuw album uit te brengen, maar dit wordt moeilijk gemaakt doordat het contract met Napalm Records is beëindigd. Eerst zal er dus een demo verschijnen in de hoop dat zij daarmee een nieuwe label aantrekken.
De band heeft voor het komende album meer aandacht besteed aan de songwriting en muzikaal zal het komende werk in de typische In Deep Silence-stijl blijven. De band heeft tijdens optredens in januari al een aantal nieuwe nummers laten horen en de reacties van het publiek hebben zij geweldig gevonden. Wanneer de opnames van enkele nummers geschied zijn zal de band alvast een paar nummers op de website zetten. De band gaf mij alvast enkele tracktitels:

[update] De band heeft inmiddels twee nieuwe nummers hiervan op de website gezet (klik op de nummers). Ook is er een hoop materiaal in de gallery op de website toegevoegd.

Bron: Collapse 7