Carnal Leftovers neemt MCD op [update]

Carnal Leftovers neemt MCD op [update]

[30-06-2005] Al eerder wisten we je te vertellen dat het Zwolse Carnal Leftovers de studio in zou duiken voor de opnamens van een M-cd. Echter door omstandigheden konden deze opnames niet doorgaan en is er nu eindelijk een alternatief gevonden om een stevig portie deathmetal op plaat te zetten.
Op 1 en 2 juli zal in Popfront (Zwolle) gewerkt worden aan de M-cd Pressure Pleasure, volgens de band een meer dan waardige opvolger van de Fluffy Little Teddybears demo uit 2003. De band zal bijgestaan worden door Tom van Dijk (DeadHead) en Ferdy Doldersum (Massive Assault/ ex-Absorbed), die het gehele zaakje van een vet geluid zullen voorzien.
Wanneer de M-cd precies uitkomt is nog niet bekend. Hoogstwaarschijnlijk zal aan de M-cd een livenummer aan toegevoegd worden van het optreden op Stonehenge in 2004.

    Tracklist:

  • Lactose Intolerance
  • Submission
  • Pressure Pleasure
  • The Green Solution

Carnal Leftovers

[update] 12-07-2005 De heren van Carnal Leftovers hebben zaterdag met succes de opnames afgerond van Pressure Pleasure. Naar eigen zeggen klinkt het resultaat ‘vet.’ De band wacht nu even op het resultaat van de voorlopig mix, indien deze geslaagd is zal de band hun nieuwe M-CD presenteren op Occultfest, het festival dat dit jaar plaats zal vinden op zaterdag 3 september in Hoogeveen. Tevens is de band in onderhandeling met een label.

Ook gaf de band de cover van hun M-CD vrij:

Cover Pressure Pleasure

Bron: Carnal Leftovers

Link: Occultfest