Complete tour Most Precious Blood gecanceld

Complete tour Most Precious Blood gecanceld

De band liet het volgende weten:
“Helaas hebben we een slechte mededeling: Voor de eerste keer in ons leven hebben we absoluut geen andere keus dan de Europese zomertour te cancellen, als support act voor Napalm Death. Dit is allemaal vrij snel en onverwacht gebeurd. Om het allemaal kort samen te vatten: Een aantal beloftes die ons gedaan zijn konden niet worden waargemaakt, met als gevolg dat we het ons nu niet kunnen veroorloven om zeven weken naar Europa te komen. We zullen hoogstwaarschijnlijk eind 2005 terug komen in Europa en deze belofte zullen wij wél waarmaken!”

Gelukkig is er ook nog goed nieuws rondom de band uit New York; Most Precious Blood is druk bezig met een nieuw album. Het album zal onder de naam Merciless verschijnen, geproduceerd door Dean Balutonis. De band noemt het werk: ’het meest heftige en compromisloze Most Precious Blood-album ooit.’
De band heeft hun muzikale repertoire uitgebreid met orkestrale en elektronische geluiden. De band zal spoedig nieuwe samplers en een tracklist op hun website zetten om de fans te laten horen welke koers ze gaat varen. Verwacht wordt dat het album rond de herfst in de winkel zal liggen.

Voor Nederland stond Most Precious Blood geboekt op:

  • 6 juni Doornroosje – Nijmegen
  • 7 Juni Mezz – Breda

Bron: Website Most Precious Blood

Link: Webiste Roadrunner Records