Mythlorian neemt EP op

Mythlorian neemp EP op

JesterKnight meldde ons via de Nieuwssubmit het volgende:

De nederlandse technical Melodic Deathmetal-formatie Mythlorian en haar drummer Rogier van Amersfoort hebben besloten de samenwerking te beëindigen. Rogier zal zich gaan storten op zijn studie.
Mythlorian was onlangs te zien op onder andere BlackRose Fest (met Epica en Goddess of Desire) en op de Metalday in Elektra Sliedrecht (met het Belgische In Quest). De plek van Rogier in de band wordt voorlopig gevuld door Eelco v/d Meer (Last Breath Denied en The Saturnine). Met Eelco op de drums zal Mythlorian begin augustus de studio weer betreden om de opvolger van hun succesvolle eerste CDemo Shadowsun op te nemen. Het wordt een EP met drie nieuwe nummers, die naar eigen zeggen, volwassener, heftiger en bruter zullen klinken. Het geheel wordt gereleased als een digipack met een aanvullende videocompilatie van live materiaal, studio materiaal en een kort interview. De release staat gepland voor begin september.

De band is momenteel opzoek naar een nieuwe drummer die zich volledig aan de band kan weiden. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via dit e-mailadres