VPRO Bruut! TV

VPRO Bruut! TV

De metal en hardcore scene krijgt op radio en tv steeds minder aandacht. Onterecht, want deze scene leeft meer dan ooit tevoren. Gelukkig is er VPRO Bruut! met Edwin Valent. Vanaf 4 oktober 2005 is Bruut! niet alleen een wekelijkse radioshow op 3voor12.nl, maar ook een tweewekelijks (web)tv-programma op diezelfde site waarin alle aandacht wordt gevestigd op voornamelijk Nederlandse metal en hardcore bands.

Zo kom je in de eerste aflevering van Bruut! TV alles te weten over de Nederlandse tegenhanger van Dillinger Escape Plan. De veelzijdige band Isle Of Man.In de tweede aflevering wordt de agressie van Rectify onder de loep genomen. Een band die muzikaal gestuwd wordt door de innerlijke stromen van het menselijk kwaad. Vanuit Ermelo. Vervolgens zal Bruut! TV de diepte ingaan met de Zeeuwse trots: Gorefest. En presenteren ze hun nieuwe cd en krijg je de première van hun nieuwe videoclip.

Elke week wordt Bruut! TV omkleed met de beste videoclips. Het Bruut! TV theater is tweewekelijks geopend op dinsdag tussen 20.00 en 21.00 uur. Startend op 4 oktober. In de reeks van tien afleveringen zullen nog meer metalgrootheden de revue passeren zoals Born From Pain en het Australisch metaalicoon Andrew Haug.

Luister elke maandag Bruut! radio met Edwin Valent op 3voor12.nl (live tussen 14.00 – 15.00 uur op 3voor12 Central, vervolgens on demand beschikbaar)

Kijk tweewekelijks op dinsdag naar Bruut! TV met Edwin Valent (dinsdag 4 oktober eerste aflevering tussen 20.00 en 21.00 uur. Te zien op 3voor12 Central of op je tv via UPC Digital)

De leader is reeds hier te bekijken.

Dit bericht is gepost door :Duncan-GSR. Email/Homepage: duncan@gsrmusic.com

bron : http://3voor12.vpro.nl