MTV Roadrunner special

MTV Roadrunner Special

25 jaar Roadrunner

Wat gaat er gebeuren?
Op woensdag 7 december zal MTV tijdens het programma Rockzone gedurende twee uur lang in het teken staan van het 25-jarig bestaan van het (van oorsprong Nederlandse) label Roadrunner Records. Vanaf middernacht tot circa 02:00uur zullen de kijkers’ favoriete videoclips van Roadrunner bands voorbij komen. Tevens zal het programma een special bevatten omtrent het grote succes van het Roadrunner United ‘The All Star Sessions.’ Natuurlijk beloont MTV trouwe kijkers met de nodige prijzenpakketten, waaronder een reis naar New York voor het exclusieve Roadrunner United concert, dat zal plaatsvinden in het Nokia theater.

Ook jij kunt stemmen!
Vanaf vandaag kun je je stem uitbrengen op MTV.nl voor jouw favoriete Roadrunner videoclip. Je kunt er kiezen uit onder andere Opeth, Slipknot, Trivium en Roadrunner United. Maar ook zullen er enkele klassiekers tussen staan, zoals Sepultura, Machine Head, Life Of Agony en Type O Negative. De video’s met de meeste stemmen zullen op 7 december worden uitgezonden.

MTV logo

Méér
Vrij uniek is dat er veel aandacht wordt besteed aan het onlangs uitgekomen album, dat ter ere van het 25-jarig jubileum werd opgenomen. Naar eigen zeggen is het een ‘masterclass’ binnen de rock en metal van het moment. Het album, The All Star Sessions, waar 55 artiesten uit 42 voormalige en huidige Roadrunner bands aan meewerkten wordt doorgelicht: zo wordt je meegenomen naar hoed dit allemaal tot stand kwam: een kijkje in de studio bij Joey Jordison (Slipknot, Murderdolls), Rob Flynn (Machine Head), Dino Cazares (Fear Factory) en Matthew K. Heafy (Trivium).

The All Starr Sessions

Nóg meer
Op 15 december zullen in het Nokia Theater in New York een hoop artiesten uit het heden en het verleden samenkomen voor een uniek concert. Er zullen een hoop klassiekers worden gespeeld en natuurlijk ook enkele nummers van het All Star Sessions album. De Roadrunner huisband zal die avond vertegenwoordigd worden door Andreas Kisser (Sepultura), Joey Jordison, Dino Cazares en Adam Duce (Machine Head). Met de huisband zullen de volgende mensen uit de volgende bands performances doen: Killswitch Engage, Slipknot, Machine Head, Life Of Agony, Trivium, Biohazard en Fear Factory. Binnenkort zullen er meer special guests bekend worden gemaakt.

Links:

Bron: CNR Entertainment