Shadows Fall tekent bij Roadrunner

Shadows Fall tekent bij Roadrunner

Het Amerikaanse Shadows Fall heeft een overeenkomst bereikt met Roadrunner Records. “Bands als Shadows Fall zorgen ervoor dat het niveau van Amerikaanse metal hoog blijft en we zijn trots om ze in de Roadrunner familie te mogen verwelkomen”, aldus Roadrunner.

Shadows Fall Frontman Brian Fair laat weten zeer blij te zijn met de deal: “We zijn erg blij met Roadrunner in zee te kunnen gaan. Het label heeft altijd verschillende geluiden en stijlen van uit de metal gemeenschap vertegenwoordigd en is nooit bang geweest om een gok te nemen met een band waar ze in geloofden. Van de wortels van extreme metal met Obituary, Deicide en Exhorder tot het recente succes van bands als Slipknot en Killswitch Engage, Roadrunner heeft altijd vooraan gestaan en meegewerkt aan de evolutie van metal. We zijn van mening dat beide partijen uitstekend bij elkaar passen en de tijd is gekomen om met Shadows Fall de wereld te gaan veroveren!”

naam band - titel album

De band werkt momenteel thuis aan nieuw materiaal na een lange tour gedaan te hebben ter promotie van hun laatste album The War Within. Een nieuw album kan begin 2007 verwacht worden.

Links: