Nieuws Rob Acda Awards

Nieuws Rob Acda Awards.

HAARLEM – De strijd is gestreden, de winnaars zijn bekend: de vierde voorronde van de Rob Acda Award was weer een succes. Op vrijdag 17 februari vond in de Kleine Zaal van Patronaat de laatste voorronde van de elfde editie van de Rob Acda Award plaats. De bands die hebben opgetreden zijn: Big Red, Damiens Return, Forfeit, Les Belles Hameles, Septic Isolation en The Crash Napels Sky Project. De runner-up van de vierde voorronde werd Les Belles Hameles. De best runner-up van alle voorrondes werd Jurango (runner-up tweede voorronde). De winnaar van de vierde voorronde werd Septic Isolation.

Naast Septic Isolation gaat dus ook Jurango door naar de Rob Acda Award finale op vrijdag 31 maart 2006. De finale zal worden gehouden in de Grote Zaal van Patronaat. In de finale spelen in totaal 5 bands een set van 25 minuten.

De totale line-up van de finale:

  • Funk Abilities
  • TrenchcoaT
  • Last Breath Denied
  • Septic Isolation
  • Jurango

Kaarten voor de finale kosten € 7,50 en zijn verkrijgbaar tijdens de voorverkoop in Patronaat café. Daarnaast zijn kaarten te koop via Ticketservice bij de bekende verkoopadressen (Free Record Shop, postkantoren, GWK’s en VVV’s). Op de avond zelf kun je natuurlijk ook kaarten aan de kassa kopen, mits de finale niet is uitverkocht. De zaal gaat open om 20.00 uur, de eerste band begint om 20.30 uur.

Rob Acda Foto Award

In Patronaat café zijn al exposities geweest van Marike Benschop-Koe (fotograaf 1e voorronde) en Menno Otten (fotograaf 2e voorronde). Op dit moment zijn de foto’s van Daniel Maissan (fotograaf 3e voorronde) te bewonderen in Patronaat café. Binnenkort zullen de foto’s van de 4e en laatste voorronde te zien zijn in het café, gemaakt door Hans de Bruijn (fotograaf 4e voorronde). De Rob Acda Foto Award jury zal een zware dobber hebben aan het kiezen van een winnaar van deze popfotografen in de dop. Tijdens de Rob Acda Award finale zal ook de winnaar van de Rob Acda Foto Award bekend gemaakt worden.

Bron : website Patronaat