After Forever zonder platenlabel

After Forever zonder platenlabel

After Forever en het platenlabel Transmission Records scheiden hun wegen. Dit werd aanvankelijk in een persbericht op de website van Transmission Records gemeld.
Volgens After Forever is dit persbericht onjuist waardoor ze een reactie op hun website geplaatst hebben.
De website van After Forever meldt het volgende:


Betreft feitelijke onjuistheden in persbericht Transmission

Vandaag heeft de platenmaatschappij Transmission een persbericht verstuurd waarin een aantal feitelijk onjuistheden staan.

Transmission vermeldt dat zij een einde maakt aan de samenwerking met After Forever.

Deze beslissing was echter reeds eerder door de band genomen door geen gebruik te maken van de diverse voorstellen vanuit Transmission om het contract te verlengen of te vernieuwen.

After Forever vond echter dat het tijd was voor een samenwerking met een nieuwe partner. Belangrijkste motivaties hiervoor zijn de aanpak van Transmission op het gebied van promotie en marketing, vooral in het buitenland.

Daarnaast was de ondersteuning en de betrokkenheid vanuit Transmission de laatste periode minimaal.

De recente Europese tour (januari) maakte dit voor ons weer mbt de perspromotie en locale levering van Cd’s duidelijk. Ook de 2 jaar oude foto die gelijk met het persbericht werd meegestuurd getuigt niet van wezenlijke betrokkenheid met de band.

After Forever zal dit jaar op diverse festivals in de Benelux te zien zijn en zal evenals in 2005 in de 2e helft van het jaar weer in Latijns Amerika gaan touren. Naast diverse zalen en clubs zal de band op drie grote festivals in Sao Paulo, Beunos Aires en Mexico City staan.

Voor onze fans is het goed te weten dat er interesse is getoond door diverse grote binnen- en buitenlandse labels voor een samenwerking met After Forever.

Wij kunnen dan ook niet anders concluderen dan dat Transmission een slechte verliezer is.

Bron: