Megadeth’s nieuwe album [update]

Megadeth’s nieuwe album [update]

[25-04-07]
De officiële Megadeth – United United Abominations E-Card staat online!

[23-03-07]
Een 35 seconde durende clip van de nieuwe versie van A Tout Le Monde, welke nu A Tout Le Monde (Set Me Free) heet, is online gezet op deze locatie.

[05-03-07]
Opnieuw is er informatie online verschenen over het nieuwe Megadeth album. Dit keer is de tracklist van United Abominations bekend geworden. De Amerikaanse versie zal 11 songs bevatten en de Japanse versie 12. Zij krijgen het nummer Out On The Tiles (Led Zepelin cover) er nog bij.

Tracklist

  1. Sleepwalker
  2. Washington Is Next!
  3. Never Walk Alone
  4. United Abominations
  5. Gears Of War
  6. Blessed Are The Dead
  7. Play For Blood
  8. A Tout Le Monde (Set Me Free) (feat. Cristina Scabbia)
  9. Amerikhastan
  10. You’re Dead
  11. Burnt Ice
  12. Out On The Tiles (Led Zeppelin cover, Japan Only)

De B-sides nummers voor de special editions zijn:

  • Black Swan
  • The Bodies Left Behind
  • Special Live Track

Voor meer informatie over het Europese tourschema kun je hier terecht.

[04-03-07]
Frontman Dave Mustain heeft bekend gemaakt dat de eerste single van het nieuwe album een heropgenomen versie van A Tout Le Monde zal zijn. Het nummer verscheen eerder op het album Youthanasia.

De 2007 versie van het nummer is een duet met Lacuna Coil zangeres Cristina Scabbia en zal naast een hoger tempo ook een extra lange solo bevatten. Het volledige bericht van Dave Mustaine kun je hier lezen.

[02-03-07]
Er is opnieuw een nummer online verschenen van het nieuwe Megadeth album United Abominations. Het nummer Sleepwalker kun je hier downloaden.

[26-01-07]
Een professioneel gefilmde video van Megadeth een nieuw nummer(Washington is Next) spelend is verschenen op Youtube.com. De video is hier te bekijken en is opgenomen tijdens Loud Park Festival in Tokyo, Japan.

Washington is Next is een van de nummers van Megadeth‘s nieuwe album getiteld United Abominations, dat op 8 mei via Roadrunner Records zal uitkomen. Andere titels die tot nu toe bekend zijn gemaakt zijn Gears of War, Sleepwalker, United Abominations, Burnt Ice, Never Walk Alone en Amerikhastan.

Een ruwe mix van het nummer Gears of War, titelsong van de gelijknamige game en eerste single van het nieuwe album, is hier te downloaden.

Bron