Arckanum re-release’s [update]

Arckanum re-release’s

De re-release’s van de Arckanum albums zijn uit.

[28-11-’07]
Als het klopt wat de FMPnieuwsmail meldt dan heeft het desbetreffende label eens werk gemaakt van een release. Volgens deze nieuwsmail zijn de Arckanum re-releases namelijk nog voor de kerst verkrijgbaar. Pre-orders kunnen ook al geplaatst worden. De prijzen zijn elf en dertien Euro; Of dertig als je alle drie de re-releases in een keer besteld (en dat is, gezien de Dollar/Euro-verhouding van dit moment, best goedkoop voor ons).

Arckanum logo

[27-10-’07]
Het Amerikaanse label Full Moon Productions gaat de full-length album’s van de Zweedse ‘gnostische’ black metalband Arckanum re-releasen. Het gaat dus om de albums Fran Marder, Kosthoger en Kampen.
Deze re-release’s staand gepland voor december 2007 maar Full Moon Productions kennende kunnen ze nog wel wat langer op zich laten wachten.

Shamaatae

Verder zal de aankomende Arckanum full-length, Antikosmos, uitgebracht worden op Carnal Records. Shamaatae is, als het goed is, momenteel bezig met de opnames van deze schijf.
In eerste instantie zou deze cd Faunaz Samgang gaan heten maar in de tijd dat dit album verlaat is, is Shamaatae persoonlijk en spiritueel zo ver (door)gegroeid dat hij het concept en die lyrics niet meer goed vond aansluiten bij Arckanum. Shamatae heeft deze herschreven en ook de albumtitel aangepast.

Links: