Leviathan nieuws

Leviathan nieuws

Er gaan al een tijdje wat geruchten rondom Leviathan, Wrest, Lurker of Chalice, Moribund Records en Battle Kommand Records. Wrest zou gestopt zijn met Leviathan en het contact met Moribund verbroken hebben; Ook zou de aangekondigde Leviathan plaat bij dat label, Massive Conspiracy Against all Life, uitkomen onder de (band)naam Luker of Chalice bij Battle Kommand onder een andere werktitel. Veel duidelijkheid en concrete feiten zijn hierover niet gegeven.
Maar inmiddels heeft Moribund gewoon Leviathan – Conspiracy Against all Life als opkomende release voor april 2008 op haar site staan met de albumcover die eerst rondging als cover voor de aankomende Lurker of Chalice; Ook Dis-order heeft deze plaat als opkomende release voor april in haar catalogus opgenomen.

Verder heeft Moribund Cult records een cd-re-release op de planning staan voor 2008 van de compilatie-LP A Silhouette in Splinters van Leviathan. Deze compilatie bevat ambient werk dat onder de naam Leviathan is opgenomen. Het werk is qua sfeer vergelijkbaar met Lurker of Chalice maar is iets epischer.

Links