Win kaartjes voor Dokk’em Open Air!

Win kaartjes voor Dokk’em Open Air!

Waar is dat feestje? In Dokkum is dat feestje! Zware Metalen geeft twee kaartjes weg voor Dokk’em Open Air! Ja, je leest het goed: twee kaartjes voor het festival zelf op 24 en 25 juni, toegang tot de camping van donderdag 23 juni 18.00 uur tot en met zondag 26 juni 14.00 uur én toegang tot de tributeparty Nacht voor Dokk’em op 23 juni! Zomaar! Voor jou om te winnen! Omdat je Zware Metalen leest!

DOA 2016

Wie er allemaal afreizen naar Friesland voor Dokk’em Open Air? Wel, een line-up om van te watertanden: Doro, Testament, Soilwork, Moonspell en Dragonforce bijvoorbeeld. Maar ook Finntroll, Primordial, Entombed A.D. en Grave. En Nederland en Vlaanderen zijn vertegenwoordigd met Izegrim en Bliksem

Wil jij kans maken op twee kaartjes voor een compleet weekendje weg? Stuur dan een e-mail met daarin je naam en woonplaats met als onderwerp ‘DOA’. Deelname sluit 6 juni om 12.00 uur.

Links:

Medewerkers van Zware Metalen en Dokk’em Open Air zijn uitgesloten van deelname. Eén inzending per persoon. Inzendingen zonder volledige naam, woonplaats en e-mailadres worden niet in behandeling genomen. Verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld en na afloop van de prijsvraag verwijderd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.