TivoliVredenburg
ZwareMetalen
Veghel Death Fest
Gepost door: Yves PelgrimsZondag 27 Mei 2012 - 23:09
Zerstörer - Panzerfaust Justice
Ashen Productions, 2010

Deze plaat van het Duitse Zerstörer komt wel erg laat onze redactie binnen... Maar kom, deze jongens zijn het heus wel waard om er alsnog een verslag van op te stellen. December 2010 kwam dit Panzerfaust Justice-gebeuren bij uw ondergrondse makelaar op de toonbank te liggen, maar veel zal er in tussentijd niet veranderd zijn aan het karakter van de black metal die Zerstörer brengt.

Ze geven het zelf al aan dat op Panzerfaust Justice het geluid iets rauwer klinkt dan op de vorige twee platen van de band, en eigenlijk is dat een goede zaak. Zerstörer is één van die bands die erg haatdragende, ordinaire black met pit en gevoel brengt. Zonder franje, vettig en vuil. Eigenlijk is het niet correct om dit hele zaakje te benoemen als black, dit is eigenlijk oude Darkthrone en Mayhem op thrash gegooid. Her en der zit in de waas van deze gitaarsound ook erg veel diepgang die wat doet denken aan de duistere kolk waar onder meer bands als Sargeïst of Naer Mataron je doorsleuren.

Het enige storende naar mijn smaak zijn nummers als Sociopathic Killer waar de gitaarsound wel erg sterk doorkwakkelt. Maar goed, je moet het negatieve maar bij het positieve nemen. Gelukkig zit het haatvolle sfeertje goed bij deze Duitsers. Een aanrader voor de fans van het rauwere werk met hier en daar wat verscholen meesterriffs.

Tracklisting: Zerstörer - Panzerfaust Justice
 1. Lost In The Trench
 2. The Punisher
 3. Sociopathic Killer
 4. Of War, Hate, Eternal Death
 5. Panzerfaust Justice
 6. .01 Kt Bringer of Pain
 7. Atomic Humiliation
 8. War Campaign
 9. Goatworship Kommando
Line-up:
 • Barrage Beast - Drums
 • Kremator - Guitars, Vocals
 • Nekroschwanz - Vocals
Links:
Score: 76/100


Zoek bij Discorder op:
Er zijn 2 reacties:
Door: Hypnos Zondag 27 Mei 2012 - 23:36 (+1 - Normaal)
Usericon van Hypnos
die cover
Door: Hexegot Maandag 28 Mei 2012 - 10:35 (+1 - Normaal)
Usericon van Hexegot
Nekroschwanz
Alle rechten voorbehouden © 2000-2016 Stichting ZwareMetalen