Deformed Elephant Surgery – Synthcorevolution

Deformed Elephant Surgery – Synthcorevolution
Eigen beheer, 2013

Net zoals ondergetekende is deze Fin al langer dan vandaag fan van bands als Babymetal, Substep Infrabass, Turmion Kätilöt, Satanicpornocultshop, Rudra, Nile en Combichrist. onder- en bovengetekende speelt kort op de bal, balvast als de Balfvoetende voetballer die hij is en brengt u de allernieuwste mayhem out there. Deze mag u niet onthouden worden.

Een mixvorm tussen 16bit, The Gremlins, lolicore, Stephen Hawking, Pokémon, deathstep, cybergrind en extreme metal. Deze persoon heeft veel tijd om dit allemaal belangeloos in elkaar te steken, zoveel is zeker. Gelukkig is er zo een weirdo als mijzelf om het allemaal geweldig te vinden. Of het nu de brute kwelbeat is of de combinatie van onschuldige animevocals en distortionsamples, het is mij eender. Feit is dat deze waanzinnige verwezenlijking tot de verbeelding spreekt op een technotisch niveau, en enige vorm van extreme metal, wobbles en bassdrops bevat. Dat het allemaal bedoeld is om rechtopstaand in een soort van beweging te zijn kan in dit geval geen excuus zijn om het te gaan beluisteren. Zelf met König Sennheiser op de kop doet dit vreemde dingen met het brein.

Voor diegenen die The Prodigy voelden kriebelen op bepaalde plaatsen maar het wat ontgroeid zijn kan ik zeker dit Deformed Elephant Surgery aanbevelen. Ket klinkt beter dan het eruit ziet. Geef het een kans en raak in onbalans. Zis is zie fjoetjur!

Tracklisting:
The Meads of Asphodel

  1. Synthcorevolution
  2. Lions in a Racecar Shoot-Out
  3. The Skinner, the Gutter and the Boner
  4. Miasmatic Ectoplasm Hallucinosis
  5. Quadricephalic Heterosporous Endosymbiont
  6. Cocktouch Mountain (remix)
  7. Bepurpalusk
  8. Apocalyptic Monument in the Sevenfold Vortex of Chaos
  9. Ornamental Mummification of the Sequoian Demigods
  10. Bumpreacher

Line-up:

  • Vlürch

Links: