Lords Of Bukkake – Desagravio

Lords Of Bukkake – Desagravio

Totalrust Music, 2013

Aangezien dit mijn eerste kennismaking met deze Spanjaarden was verwachtte ik enigszins seksueel georiënteerde grindcore. Dit was echter een misvatting want met Desagrvio komt de bukkake niet zozeer door het aantal tracks maar de intensiteit van het gebodene. Vier nummers schuiven er voorbij in een slepend graftempo wat mij in ieder geval behoorlijk vrolijk maakt.

Voor iedereen die bij de naam dezelfde fout maakt, dit moet je meer zien als een mix van het laatste album van Kongh met Cough, daarna overgoten met de snelheid van de nieuwe van Moss. Dit is zulke dikke, stroperige sludge doom, dat het uit je speakers druipt als zwarte vloeistof. Om het geheel af te toppen neemt men een flinke scream die niet misstaat bij een black metal-band. Ingrediënten die mij als muziek in de oren klinken en zeker op de manier zoals Lords Of Bukkake ermee omgaat. Naast het slepende zware riffwerk weet de band moeiteloos invloeden uit post-metal erin te verweven dat ervoor zorgt dat per nummer net wat meer uitdaging terug te horen is. < p>

Dit werkje maakt mij gelijk nieuwsgierig naar het eerdere materiaal maar voordat ik dat opzoek neem ik nog even de moeite om jullie nog een keer extra te wijzen op dit album. Voor de liefhebbers van de zware en smerige sludge is dit zeker een must.

Lords Of Bukkake
Tracklisting:

  1. Boca Acida
  2. Hereditaria
  3. Relente
  4. Desagravio

Line-up:

  • Toni López Querol – Bass, Vocals
  • Sergio Linares – Drums
  • Gustavo – Guitars

Links: