V8 Wankers – Got Beer?

V8 Wankers – Got Beer?
SPV, 2013

Je houdt niet van gekke fratsen en hebt je rock ’n roll het liefst zo rechttoe-rechtaan mogelijk? Dan is V8 Wankers een band voor jou. Deze Duitsers, hoe kan het ook anders, dwepen met hun bierconsumptie, snelle wagens en de gewilliger exemplaren van de vrouwelijke helft van de wereldbevolking.

Muzikaal tapt men uit het vunzige rockvat waar ook bands als Rose Tattoo, Nashville Pussy, Skew Siskin en Peter Pan Speedrock in ronddrijven. Het kraakt en piept aan alle kanten, swingt als een tiet en draaft lekker door van begin tot eind. Zanger Lutz Vegas voorziet alles zoals gezegd van teksten over drank, auto’s en porno. Zijn stem is er eentje van het kaliber “met drank en sigaretten klinkt alles beter”. Heerlijk rauw en eerlijk. En smerig.

Got Beer? vermijdt angstvallig elk mogelijke vorm van innovatie, maar doet dat op zo’n aanstekelijke manier dat je hier gewoon wel vrolijk van moet worden. Onomwonden krijg je elk nummer een drietal aanstekelijk riffs in je maag gesplitst en ben je weer een paar boerenwijsheden rijker. V8 Wankers is een band waarbij je verder niet te veel moet nadenken. Biertje in de hand en gaan met die banaan.

Tracklisting:V8 Wankers - Got Beer?

  1. Got Beer?
  2. Bust In The Wind
  3. Kick The Bucket
  4. Long Spoon
  5. Road Hog
  6. The Enemy
  7. Road Hog
  8. Frankie’s Tiki Room
  9. We’ll Fight Them All
  10. Your Pretty Lady
  11. Yeah She’s A Bitch
  12. All Goes Down The Drain
  13. She’s Nitro
  14. Drowned In Tears
  15. Why Lie I Want A Beer

Line-up:

  • Lutz Vegas – Vocals
  • Blind Ferenc – Guitars
  • Danny Diamond – Bass
  • Uwe Lulis – Guitars

Links: