Rectal Smegma – Become The Bitch

Rectal Smegma – Become The Bitch
Herrie Records, 2013

Voor de derde keer neem ik Rectal Smegma tot mij. De goregrinders hadden mij ferm te pakken met hun album Keep on Smiling uit 2009 en sindsdien is de bevlieging uitgegroeid tot innige liefde voor de vetzakkerij. De crimiclowns van het vorig album zijn verdwenen en vervangen door pornofiguren die van de hand van Roel Smit komen. Na Rompeprop halen ze ook bij Rectal Smegma de cummics boven. De sjeksie wijfjes zijn dan weer van vlees en bloed.

Muzikaal heeft Rectal Smegma opnieuw vorderingen gemaakt op geluidsvlak. Retestrak en lomp tegelijkertijd, de ranzigheid is geenszins verloren gegaan aan een nog professioneel bruingerander geluid. Het blijkt absoluut herkenbaar Rectal Smegma, met een gedubbelde blaffende goreburrel die hier en daar omgeven wordt door gemeen geschreeuw, alles om de tekst wat in de verf te zetten. Helaas zit hier geen tekstboekje bij, althans niet bij mijn exemplaar. Ik hoop ze dan ook ten zeerste ergens te vinden op het net en nummers als Cillit Gangbang en The Minivan hardop mee te gorgelen. Gelukkig is het ook zonder lyrics bijzonder entertainend, omwille van de harde ritmiek, het woord “groove” grondig herdefiniërend. Als ze dan nog eens hard en zacht afwisselen als een triootje met opa en oma op Dilldozer dan is het voor mij een pure lekkernij (wat een jammie riff zeg!). De heavy/power persiflage ManoBar doet pijn aan mijn tenen, dat neemt gelukkig even de pijn weg terwijl ik de korstjes op de schaafwonden rond mijn zwellichaam verwijder.

Rectal Smegma doet gewoon verder met zichzelf zijn, kunstzinnige vetzakkerij maken met een cumbucket humor en verzadigde (met de nadruk op zaad) goregrind. Blijven doorgaan, never grow up, volharden in de lichaamsvochtigheid, op welke manier dan ook.

Tracklisting:
Rectal Smegma

  1. Become The Bitch
  2. I’m Loving It
  3. Fistkiss
  4. Cream Bukakke
  5. De Pedofiele Pater (Goodness Graciousness From The Heavens Above)
  6. Two Girls One Cupcake
  7. Cillit Gangbang
  8. Dilldozer
  9. Double D Deathpunch
  10. The Minivan
  11. Grannie Lapdance
  12. Waar De Wind Ons Brengt
  13. Erotic Fetus Fistfuck Fantasy
  14. Strap On Saw (2003)
  15. Goregangsters
  16. ManObar (Lord of the drinks)

Line-up:

  • Walter – Drums
  • Yannic – Vocals
  • Baard – Bass
  • Jim – Guitars

Links: