Kirchenbrand / Ordo Templi Orientis / Knochenfell – Black Metal Witchery

Kirchenbrand / Ordo Templi Orientis / Knochenfell – Black Metal Witchery
SFH Records, 2012

Normaal zouden we deze genadeloos de vuilnisbak in frisbeeën gezien zijn gezegende leeftijd van vier keer de maximale jeugd om een review te krijgen, maar aan zoveel satanische vloeken kon ik niet weerstaan. Waarom deze drie bands samen? Wel, ze hebben enkele nummers samen opgenomen, nummers die ook op deze verzamelaar te vinden zijn naar het einde toe. Verder is er niet meteen een link.

De nummers van Ordo Templi Orientis bestaan uit primitieve blackmetal met een nihilistisch geluid en een drumcomputer. Dit Wit-Russische duo heeft lak aan vrolijkheid, zoveel is zeker. De screams steken na enige tijd behoorlijk tegen, net als de veel te steriele “drums”. Weinig interessant dus. Daarna komt Knochenfell, een Duitse bende blackthrashers met een al even primitieve sound, productieloos, alsof je in de oefenruimte staat mee te luisteren. Geen sikkepit qua meerwaarde, redelijk banaal allemaal, enkel weggelegd voor diehard-liefhebbers. Verder is er nog het Duitse duo Kirchenbrand, dat demo-blackmetal maakt van een bedenkelijk niveau. Keukengerief blackmetal die eigenlijk de muren niet had mogen verlaten waar ze gespeeld werd.

Deze cd is een maat voor niets en zou enkel mogen verkocht worden na optredens van één dezer bands, na het nuttigen van enkele biertjes te veel. Zelfs Here Satan is in nuchtere toestand niet blij met dit drieluik denk ik.

Tracklisting:
Mortifera - Bleüu De Morte

  1. Ordo Templi Orientis – Master of Sodomy (with Knochenfell)
  2. Ordo Templi Orientis – Frail Wings of Majesty to Azazel
  3. Ordo Templi Orientis – Bathos Metis
  4. Ordo Templi Orientis – Holy Slaves of Satan
  5. Knochenfell – I’m Burning
  6. Knochenfell – Seuche Jehovas
  7. Knochenfell – Toeten und Vergasen
  8. Kirchenbrand – Destroy your Dreams
  9. Kirchenbrand – Hallen des Elends (with Knochenfell)
  10. Ordo Templi Orientis – Blut, Knochen, Asche und Trümmer (with Kirchenbrand)
  11. Kirchenbrand – The Fire Cleans my Soul

Links: