Monument Of Misanthropy – Anger Mismanagement

Monument Of Misanthropy – Anger Mismanagement
Eigen Beheer, 2014

Monument Of Misanthropy? Moeten we dat kennen van ergens? Ja. De drummer van deze band is namelijk de zeer begaafde Romain Goulon, je weet wel, de man die tegenwoordig onder contract ligt bij Necrophagist. Misschien heb je hem nog niet aan het werk gehoord, daar komt echter snel verandering in.

Wat een beest is die man namelijk. Toegegeven, soms is het echt ver over het aanvaardbare qua beluisterbaarheid, maar mijn mond valt open van bewondering voor het extreme slagwerk dat deze man produceert. Samen met zijn collega’s maakt hij brutale deathmetal die dezelfde herrie voortbrengt als tankdivisie Panzerchrist en zelfs Vomitory. Daarbij gaan ze ook nog eens maniakaal grindend tekeer, zodat ook Aborted en Benighted-fans niet anders kunnen dan bij deze ook hun rectum te vermassacreren. De gruntzang is ook erg gevarieerd en onderhoudend, zelfs de Kataklysm-kweel neem ik er voor lief bij.

Ben je op zoek naar lekkere ‘broetal’ deathmetal waardoor je alles rondom je kort en klein gaat slaan, neem dan deze plaat even ter hand en zet alvast de verbanddoos klaar. Dit doet me nóg meer verlangen naar die nieuwe Necrophagist, al kan ik zeker een paar weken verder teren op Anger Mismanagement. Dikke heers! Goede Kreator-cover ook.

Tracklisting:
Monument Of Misanthropy

  1. Intro: Foreboding of Evil
  2. Entering a New State
  3. Malformation
  4. Vegan Homicide
  5. Monument of Misanthropy
  6. Bring Me the Head of LGG
  7. Carnal Offering
  8. Retarded Phrase Mongers
  9. Flag of Hate (Kreator cover)

Line-up:

  • George Misanthrope – Keel
  • Jean Pierre Battesti – Gitaar en bas
  • Joris LeNeutre – Gitaar
  • Romain Goulon – Drum

Links: