Autopsy – Tourniquets, Hacksaws And Graves

Autopsy – Tourniquets, Hacksaws And Graves
Peaceville, 2014

Drie jaar geleden was ik enthousiast over de terugkeer van Autopsy met Macabre Eternal. Ondertussen zijn we met dit nieuwe album alweer twee albums verder en blijkt dat de band inspiratie voldoende heeft.

Ook op Tourniquets, Hacksaws And Graves gaat de band op de vertrouwde voet verder en produceert weer volop dodelijk groovende polka ritmes waarop het gegarandeerd springen is. De grooves worden afgewisseld met frivool scheurende solo’s die haast te pas en te onpas door de nummers worden gemengd. Nu maak je mij hier altijd blij mee, dus dat heeft dit album in ieder geval voor. De vertrouwde doodsrochel is ook weer van de partij om onze fantasie te prikkelen met verhalen over operaties die op de één of andere manier fout lopen en wat meer van die vrolijke gebeurtenissen. Natuurlijk wordt het geheel afgemaakt met een bijpassende droge productie waarin alles goed uitkomt en het klinkt alsof het stof nog van de doodskist komt.

Op den duur wordt het hier en daar helaas wel wat veel van hetzelfde, maar Autopsy laat wederom horen wat de standaard zou moeten zijn voor de volgers. Geen topper maar zeker beter dan de rest.

Autopsy  THG

Tracklisting:

  1. Savagery
  2. King Of Flesh Ripped
  3. Tourniquets, Hacksaws And Graves
  4. The Howling Dead
  5. After The Cutting
  6. Forever Hungry
  7. Teeth Of The Shadow Horde
  8. All Shall Bleed
  9. Deep Crimson Dreaming
  10. Parasitic Eye
  11. Burial
  12. Autopsy

Line-up:

  • Chris Reifert – Zang, Drum
  • Danny Coralles – Gitaar
  • Eric Cutler – Gitaar, Zang
  • Joe Trevisano – Bas

Links: