Draconis Infernum – The Sacrilegious Eradication

Draconis Infernum – The Sacrilegious Eradication
Ketzer Records, 2014

In Singapore leeft blackmetal ook, dat bewijst dit Draconis Infernum. Op basis van het lijstje bands waar deze zanger/bassist deel van uitgemaakt heeft, is er zelfs nog een aardig ruige scene te bespeuren in deze uithoek van de wereld. Plaat nummer drie bereikt ons, mede door het Duitse Ketzer Records. Zij zagen wat in deze oosterse band, ze hebben gelijk.

Nergens is dit uiteraard origineel te noemen, maar Draconis Infernum raast wel zoals het moet. Wat galm op deze giftige zang, rammen zonder compromis en hier en daar met welklinkende riffs de boel weer opbouwen om met een welverzorgd streepje dubbele bas weer voorts te trekken door het donkere woud. Door deze eigenschappen klinken de covers van Impiety en Urgehal ook lekker door en passen ze bij deze band die een vunzige attitude aanbrengt, melodisch op meesterlijke wijze de nostalgische duisternis bespeelt en toch ook een eigen ziel bezit.

Goed spul dus, wat deze band uit Singapore weet te brengen. Je merkt gewoon dat deze heren weten waar ze naartoe willen en hoe ze het moeten brengen. Haatdragende oldschool black die met furie en overtuiging gepresenteerd wordt.

Tracklisting:

Draconis Infernum - The Sacrilegious Eradication

  1. Into The Darkness
  2. The Blasphemous Wrath
  3. Anathema
  4. The Sacrilegious Eradication
  5. Anal Madonna (Impiety Cover)
  6. Trampling The Divine
  7. We Are Unholy (Urgehal Cover)
  8. The Dying Light

Line-up:

  • Serberuz Hammerfrost – Zang, Bas
  • Niloc – Gitaar
  • Xepher – Gitaar
  • Profanator – Drum

Links: