Torn The Fuck Apart – Sexually Transmitted Torture

Torn The Fuck Apart – Sexually Transmitted Torture
Ossuary Industries, 2014

Vanuit het STT-center van Kansas City bereikt ons het belangrijke bericht dat er een nieuwe SOA is ontdekt. Het gaat om een aandoening, waarbij de sekspartner na afloop (in extreme gevallen zelfs tijdens) de coïtus systematische marteling ondergaat. Die nieuwe ziekte is een bedreiging voor de volksgezondheid en kan je alleen voorkomen met dit derde plaatstuk van Torn The Fuck Apart.

Want een condoom of een pilletje gaan het niet redden tegen dit spervuur van onstabiele adrenalineloopjes, technische prikkeldraden en arpeggio’s en zure dissonante zweepslagen. Waanzinnig ziek allemaal en eraan krabben met de vele sadistische zenuwloopjes of de gitaaraders inwrijven met technisch vernuft verhoogt het effect alleen. Zeker met een infecterende blaststekel of een fijngetriggerde basdrumratel erin. De slammende slooptrossen zijn doorgaans van mindere storend, al lokken ook die bij 55Gallon Crypt en Sulfuric Seamon Skank Dunk Tank brute reacties uit. Naarmate de aandoening vordert, gaan die onderlinge manieën steeds beter in elkaar over, zelfs wanneer een abrupt disritme ineens een recht door de hersenstam geboord ritme wordt, voelt dat organisch aan.

De snaarstimuli en technisch gestoorde waanzinsvlagen prikken zichzelf langs elke porie naar binnen en zijn duidelijk het meest herkenbare symptoom. Wat gillende pornoactrices ertussen en een Immolation-grunt die de zandkluiten uit de grond brult en je weet dat de marteling volledig overgedragen is.

Tracklisting
TornTheFuckApart-SexuallyTransmittedTorture

  1. I Can’t Believe She Got In the Van With Me
  2. Autopsy Of A Cunt
  3. Digisted Genitalia
  4. 55 Gallon Crypt
  5. Sulfuric Seamon Skank Dunk Tank
  6. Skinned And Sodomized
  7. Sexually Transmitted Torture
  8. Inserted Vaginal Castration Device

Line-up:

  • Michael Langner – Vocalen, gitaar
  • Nick Yeates – Gitaar
  • Brandon Mitchell – Basgitaar
  • Jake Page – Drums

Links: