Sextrash – Sexual Carnage

Sextrash – Sexual Carnage
Cogumelo Records, 2015

Miskopen. Het kan de beste gebeuren. Vooral als je jong en onbezonnen bent en alles aanschaft waar seks op staat. Op die manier krijgt een mens dan het illustere debuut van een Braziliaanse niemendal als Sextrash in z’n collectie. Verschenen in 1990, aangekocht voor een euro of vijf ergens in 2002 en sindsdien nooit meer beluisterd. Tot nu, want ze brengen ‘m opnieuw uit.

Eerlijk, we hebben de heruitgave zelfs niet beluisterd. Uit pure zelfkastijding hebben we de originele uitgave gebruikt. Het eerste wat je dan denkt: “verrek, dat ding is precies versleten.” Zo klinkt ‘ie namelijk. Drums als ritselende varens, fluisterende keelgeluiden en gitaren als krasselende AM-radioruis kraken voorbij aan een tempo dat geen van de bandleden echt lijkt aan te kunnen. Zelfs in zijn tijdsgeest klinkt dit erbarmelijk. Zo erbarmelijk dat het met geen remastering te redden valt. Ongetwijfeld is net dat de reden waarom de lo-filovers dit juist wél geweldig zullen vinden.

Alhoewel. Zelfs als je door het horribele geluid heen luistert, hoor je alleen maar hoe weinig deze necrofiele death/thrash om het lijf heeft. Zelfs naar seksuele normen is het zwaar ondermaats en het is nu niet dat we het ons kunnen permitteren daarin kieskeurig te zijn.

Tracklisting
Sextrash-SexualCarnage

  1. Intro
  2. Psychoneurosis
  3. Delirium Tremens
  4. The Insatiable Pleasure Of Delight
  5. Seduced By Evil
  6. Alcoholic Mosh
  7. Obscene Symphony
  8. Black Church
  9. Night Pigs
  10. Genital Tumor

Line-up:

  • Eduardo “D.D. Crazy” – Drums
  • Rodrigo “Damned Sentry” – Gitaar
  • Oswaldo “Pussy Ripper” Scheid – Vocalen
  • Tommy Simmons Krueger – Basgitaar

Links: