Midnight Sin – Never Say Never

Midnight Sin – Never Say Never
Bakerteam Records, 2016

Over het vorige album van Midnight Sin, Sex First, was ik niet heel erg te spreken en dat lag vooral aan de zanger. De Italianen gaan voor een herkansing en doen dat met een EP getiteld Never Say Never.

EP is misschien wel een beetje overdreven, want we treffen slechts drie nummers aan. Behalve het titelnummer zijn dat de nummers Bj@job (Eigenlijk gewoon Blowjob) en Satisfaction, dat natuurlijk een cover is van de Rolling Stones. Never Say Never en Bj@job laten horen wat ik eigenlijk al meldde over de band, dat ze best een lekker portie sleaze metal ten gehore kan brengen. Ten opzichte van Seks First mis ik een gitarist in de line-up. Het heeft het geluid van de band echter geen slecht gedaan. De rock rolt lekker en het swingt als een tiet. Zanger Albert Fish heeft waarschijnlijk flink geoefend op zijn uitspraak en komt stukken beter voor de dag dan twee jaar geleden, hoewel hij op Satisfaction nog wel de zwakste schakel is door het tempo van het nummer naar beneden te trekken met zijn zang.

Never Say Never is een lekker tussendoortje van Midnight Sin, dat me doet verheugen op nieuw werk van de Italianen. Iets wat ik na het vorige album niet had!

Tracklisting:
Midnight Sin - Never Say Never

  1. Never Say Never
  2. Bj@job
  3. Satisfaction

Line-up:

  • Albert Fish – Zang
  • LeStar – Gitaar
  • Acey Guns – Bas
  • Dany Rake – Drums

Links: