PopAs & Zware Metalen organiseren MetalAs [update]

PopAs & Zware Metalen organiseren MetalAs
Zaterdag 14 april – Mercurius Theater – Assen

PopAs

[13-04-2007]
Het optreden van Next Waste Dimension zal ondersteund worden door een heuse vj-show.

Zware Metalen groeit! Steeds meer liefhebbers van rock en metal weten de weg naar “ZM” te vinden. Om het allemaal bij te kunnen benen als team van vrijwilligers hebben we een aantal veranderingen in onze werkwijze aangebracht. We hebben een aantal nieuwe redactieleden kunnen verwelkomen, die inmiddels allemaal even hard meedraaien als de “ouwe rottten.”

De grootste stap, die onlangs is gezet, is misschien nog wel het oprichten van Stichting Zware Metalen. De stichting maakt het voor het gehele team goed werkbaar en is opgericht in Assen, hier over volgt spoedig meer nieuws!

Het feit dat Assen het thuisfront van de stichting is geworden dient natuurlijk niet geheel aan de Nederlandse metalheads voorbij te gaan. Daarom organiseren wij samen met PopAs een beukende avond in het Mercurius Theater.

Dying Flame

Wat staat er op het programma?
De avond zal geopend worden door local heroes Dying Flame, razende moderne metal ondersteund door ijzersterke composities! De razernij wordt vervolgens door gezet door de winnaars van de Metal Battle 2003, The Embodiment, met het ijzersterke album Legeon op zak gaat de band nu ook Drenthe veroveren!

The Embodiment
Fuelblooded

Derde band van de avond zal Fuelblooded zijn, ook hier weer death/thrash razernij waarmee de nekken van de aanwezigen danig op de proef gesteld zullen worden. Die nekjes zullen echter niet gespaard worden door afsluiter Next Waste Dimension, een dampende mix van brute death metal en dance die zal zorgen dat men deze avond niet snel vergeet!

Next Waste Dimension

Het speelschema:

21.00 – 21.30 Dying Flame
21.45 – 22.30 The Embodiment
22.45 – 23.30 Fuelblooded
23.45 – 00.45 Next Waste Dimension

Naast de optredens in de theaterzaal is er nog de gelegenheid om je te vermaken in de voorzaal, waar je je geld uiteraard kunt uitgeven aan merchandising en bier.

Geïnteresseerd?
Op de webite van PopAs kun je uitvinden hoe je het beste bij het Mercurius Theater kunt komen. De entree bedraagt slechts EUR 5,00 (voor leden van PopAs EUR 3,00).

Links: